Nezmeškejte horké novinky z regulace vytápění

Nezmeškejte horké novinky z regulace vytápění

02 března, 2024

Získejte nejaktuálnější

informace a zkušenosti

s předstihem

Také vás zajímá, kde byste ve vašem domě mohli ještě ušetřit na vytápění? Množství dotazů, které přicházelo v průběhu čtvrtečního webináře, opět potvrdilo aktuálnost témat zaměřených na úspory energií. Webinář se věnoval možnostem úspor tepla v domech napojených na centrální vytápění. Zaměřil se zejména na řešení, která lze realizovat přímo v jednotlivých domech, a tak snížit náklady na vytápění.

Webinář můžete zhlédnout ze záznamu

Pokud jste jej nestihli sledovat přímo, nic se neděje. Zhlédnout jej můžete i ze záznamu a určitě to udělejte, je v něm mnoho praktických informací, včetně odpovědí odborníka na vaše dotazy. Videozáznam webináře najdete ZDE.

Kam za dalšími trendy ve vytápění?

Na informace z webináře můžete skvěle navázat návštěvnou veletrhu Aquatherm. Zastavte se i u stánku společnosti IMI Hydronic Engineering v hale 3 a dovíte se, jak díky novým chytrým aplikacím můžete i ve vašem domě snížit náklady na vytápění. Právě o nich jsme hovořili ve webináři.

Veletrh Aquatherm 2024 se koná v termínu 5. – 8. března na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech. Na stránkách veletrhu můžete získat vstupenky zdarma.

Další podobné články

Změna zákona zjednodušší vystěhování problémových nájemníků

Změna zákona zjednodušší vystěhování problémových nájemníků

Ochrana nájemníků má právně silně ukotvenou pozici. V některých případech ale výše ochrany vede až k jejímu zneužívání. Je proto jistě dobrou zprávou, že vláda na návrh ministra spravedlnosti Pavla Blažka v červnu schválila změnu zákona, která pronajímatelům umožní jednodušší vystěhování problémových nájemníků tzv. rozkazem k vyklizení. Dojde tak ke zkrácení a především ke zjednodušení řízení před soudem.

Letošní ročník veletrhu FOR ARCH se zaměří na úspory a rekonstrukci. Máme pro vás vstupenku zdarma

Letošní ročník veletrhu FOR ARCH se zaměří na úspory a rekonstrukci. Máme pro vás vstupenku zdarma

Mezinárodní stavení veletrh FOR ARCH v září představí to nejlepší napříč stavebními obory. V termínu 17. až 21. září v PVA EXPO PRAHA nabídne inspiraci a cenné tipy pro stavbu, rekonstrukci, energetické úspory v domácnostech či poradí, jak optimalizovat náklady a efektivně využívat dotace. Nebude chybět doprovodný program pro odborníky i širokou veřejnost a možnost konzultací.